Disclaimer

Indien u via onze website één van onze diensten of produkten bestelt, gaat u automatisch akkoord met de volgende voorwaarden:

Uw persoonlijke gegevens worden niet doorgegeven aan derden, deze worden enkel gebruikt voor administratieve doeleinden.
Wij behouden ons het recht voor om uw hostingaccount te blokkeren met onmiddellijke ingang als u illegale zaken op uw account hebt staan. Dit betreft onder meer – maar is niet beperkt tot – warez, illegale mp3’s, haat- en racisme-uitingen en kinderporno.
Als u uw openstaande facturen 5 werkdagen na een tweede herinnering nog steeds niet betaald hebt, behouden wij ons het recht voor om uw account te blokkeren met onmiddellijke ingang.
hilvy.com doet al het mogelijke om een uptime van 99,9% te garanderen. Echter door externe omstandigheden kan het zijn dat dit niet lukt. U kunt hilvy.com in dat geval niet om een schadevergoeding vragen, noch via de normale noch via juridische weg.
Aan het samenstellen van de inhoud van deze website werd de grootste zorg besteed. Het is echter niet uitgesloten dat er toch informatie werd gepubliceerd die onvolledig of onjuist is. U kunt geen rechten ontlenen aan deze informatie. We doen er alles aan om onjuistheden of onvolledigheden zo spoedig mogelijk te corrigeren.
hilvy.com kan niet aansprakelijk worden gesteld voor directe of indirecte schade die ontstaat uit het gebruik van deze website en de erop aangeboden informatie.
Indien u klachten zou hebben over de inhoud van een door ons gehoste website of over het gedrag van een van onze klanten, gelieve deze dan via ons contactformulier te verzenden.
 Download Disclaimer
Taal »
Scroll naar boven