Een eenvoudige website of een dynamische interactieve site waarmee u nieuwsbrieven kunt versturen. Hilvy kan het voor u verzorgen. Het design van uw webpagina gaat verder dan alleen het toepassen van uw huisstijl. Ook bij ontwerp komt er veel  kijken. Wij streven er naar de website zo gebruikersvriendelijk mogelijk te houden, met een heldere navigatiestructuur en een duidelijke uitstraling. Een website is immers het visitekaartje van uw bedrijf. Tijdens de ontwikkeling van een website wordt goed gekeken naar u en uw klanten. Wat wilt u uitdragen met uw website en wat verwacht de klant op uw webpagina te kunnen vinden? Deze factoren moeten goed op elkaar worden afgestemd. Uiteraard wordt uw website zoekmachine vriendelijk gebouwd. Goed scoren in de zoekmachines begint al bij de ontwikkeling van uw website en in onze werkwijze houden wij daar rekening mee.    
 

stap-1

Tijdens de eerste fase van het webdesign inventariseren wij uw wensen. Dit kan telefonisch, per e-mail of in een persoonlijk  gesprek. Wij vragen wat u wilt met uw website en welke functionaliteiten deze zou moeten hebben. Denk hierbij aan een fotoalbum, beveiligd gedeelte, nieuwsbriefmodule enzovoort. Misschien vragen wij u naar websites die u aanspreken (of juist niet) om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van het webdesign dat u voor ogen heeft.

stap-2

Voor wij aan het werk gaan met het webdesign sturen wij u een offerte. Hierin staan de wensen zoals bij stap 1 besproken en de uiteindelijke prijs op basis van uw wensen. Zo weet u duidelijk van te voren waar u aan toe bent. Mocht u tijdens de ontwikkeling van de website uw wensen bijstellen dan hoort u duidelijk van te voren of dit consequenties heeft voor de prijs. Zo voorkomen we verrassingen achteraf. 

stap-3

Nadat wij van u een accoord hebben ontvangen, ontvangen wij van u de inhoud voor de website. Hieronder verstaan wij het logo, eventuele foto’s en als deze al voor handen zijn de teksten.

stap-4

Als wij de nodige materialen van u hebben ontvangen ontwerpen wij de website, we bepalen de “look and feel” en vertalen uw wensen naar het uiteindelijke ontwerp.

stap-5

Als het webdesign klaar is leggen wij het u voor ter goedkeuring.  Nog niet als een werkende website, maar u krijgt een goed idee van het uiteindelijke resultaat. Eventuele opmerkingen van uw kant nemen we mee om tot een resultaat te komen waar u tevreden over bent.

stap-6

Pas nadat het ontwerp is goedgekeurd gaan wij aan de slag met de bouw van de website. In een testomgeving wordt de website volgens het gemaakte design opgebouwd. En, indien mogelijk voorzien van teksten en foto’s.

stap-7

Als we klaar zijn met de bouw van de website ontvangt u van ons een link naar de testomgeving. Hier ziet u voor het eerst de werkende website en heeft de gelegenheid deze uitgebreid te testen.

stap-8

Na de testfase wordt de website opgeleverd verhuist van de testomgeving naar de definitieve plek.

     
  Open Source  
     
     
  Werkwijze  
     
     
  Kosten  
     
     
  SEO  
     
     
  Websystemen  
     
     
  Templates