drupal icon  
  Drupal  
     
     
  wordpress icon  
  Wordpress  
     
     
  invoice plane  
  Invoice Plane  
     
     
  joomla icon  
  Joomla  
     
     
  magento icon  
  Magento  
     
     
  mediawiki icon  
  mediaWiki  
     

 

Een website kan je op meerdere manieren opbouwen. Met het gebruik van websystemen wordt er met een verzameling van webpagina's verbinding gemaakt met een database om gegevens tussen twee partijen online door te geven - meestal een gebruiker zoals een website bezoeker/klant en een leverancier zoals een dienstverlenend bedrijf. Een eenvoudig voorbeeld is een e-commerce systeem waar een gebruiker producten op een website kan vinden om die vervolgens in een winkelwagen te doen en af te sluiten door het indienen van een order. Op dezelfde manier binnen het bedrijf is er een beheerder die op een administratiepaneel kan inloggen, de informatie/order die is ingediend kan bekijken en tenslotte kan afhandelen. Uiteraard is dit slechts een klein deel van een eenvoudig en gemeenschappelijk proces, echter veel processen en procedures waar gegevens moet worden verstrekt en ontvangen kunnen worden beheerd en gestroomlijnd met behulp van websystemen om zo gegevens gemakkelijk door te geven tussen clients, leveranciers, partners, medewerkers of een ander type van gebruiker die is betrokken in een proces.

 

Hilvy maakt voor bijna 90% van de door ons gebouwde websites gebruik van deze websystemen. Dit als reden dat het voor de eindgebruiker makkelijker en sneller is om inhoud van de website aan te passen. Hiervoor is dan ook zeker geen uigebreidde kennis voor nodig.

Hieronder een opsomming van websystemen die wij het meest gebruiken. Staat een voor u bekend websysteem niet in de lijst maar wilt u daar wel een website mee opgebouwd hebben, neem dan contact met ons op

 Website - Templates

hilvy icon 25

     
  oscommerce  
  osCommerce  
     
     
  osticket  
  osTicket  
     
     
  owncloud icon  
  ownCloud  
     
     
  phpbb icon  
  phpBB  
     
     
  prestashop  
  PrestaShop  
     
     
  hesk  
  HESK Tickets  
     
     
  Open Source  
     
     
  Werkwijze  
     
     
  Kosten  
     
     
  SEO  
     
     
  Websystemen  
     
     
  Templates